a
Ned: Zatvoreno

Povezani članci

Title Image

Biorevitalizacija

Biorevitalizacija lica

Biorevitalizacija je injekciona metoda revitalizacije i podmlađivanja kože kojom se hijaluronska kiselina, aminokiseline i vitamini, pomoću mikroigala, ubrizgavaju direktno u kožu. Na ovaj način se postiže dubinska hidratacija kože, vraćaju se tonus i elastičnost a koža dobija zdravi sjaj.

Ovakav način hidratacije i podmlađivanja daleko je efikasniji od korišćenja skupih antiage krema a pri tome je potpuno bezbedan i bezbolan.

Biorevitalizacija kože lica bolnica Aesculap

Antiaging tretmani

Kako postoji nekoliko veoma sličnih nehirurških estetskih tretmana koji se izvode injektovanjem, pacijenti često ne znaju koji da izaberu odnosno koji je najbolji za njih. Dr Sanja Kulić, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske medicine, nakon pregleda vaše kože, precizno će odrediti koji i kakav tretman bi za vašu kožu bio najefikasniji. Za razliku od mezoterapije gde se mahom koriste kokteli vitamina i aminokiselina, kod biorevitalizacije lekar ubrizgava veliki procenat hijaluronske kiseline koja je inače sastavni deo zdrave mlade kože. Ovaj tretman brzog podmlađivanja kože preporučuje se osobama između 35-45 godina starosti kao osnovni antiaging tretman, dok kod starijih osoba može biti priprema za ozbiljnije estetske zahvate.

Efekti biorevitalizacije

Efekti biorevitalizacije su vidljivi veoma brzo, već posle nekoliko dana. Podmlađivanje kože ovom metodom ujedno pomaže kod uklanjanja ožiljaka, pega, proširenih pora kao i fleka na licu. Dubinska hidratacija pomaže da koža izgleda svežije, mlađe i zategnutije. Biorevitalizacija se posebno preporučuje pušačima kao i osobama čija koža lica i vrata je bila često izlagana suncu obzirom da se na ovaj način vraća zdrav ten.

Ostali nehirurški tretmani lica i tela

hijaluronska kiselina

Hijaluronski fileri

Hijaluronska kiselina obezbeđuje potporu kolagenim i elastičnim vlaknima kao i drugim strukturama u koži, čime joj daje potrebnu čvrstinu i elastičnost.

Korekcija usana

Tokom godina volumen usana se smanjuje, konture blede a oko usana nastaju primetne, sitno urezane bore. Mi usnama vraćamo jedrinu, sočnost i primetno ih podmlađujemo.

Devojci hirurg ubrizgava botox

Botoks

Botox predstavlja prečišćeni protein proizveden iz bakterije Clostridium Botulinum. Ovaj preparat se vezuje za specifične receptore, onemogućava prenos nervnog impulsa sa nerva na mišićnu ćeliju i tako sprečava mišićnu kontrakciju. Koristi se za uklanjanje dinamičkih bora.