a
Ned: Zatvoreno

Povezani članci

Title Image

Korekcija usana

Home  /  Korekcija usana

Povećanje i korekcija usana

Jedan od sinonima za lepotu jesu pune, senzualne usne istaknutih kontura.
U odnosu na želje i kriterijume klijenta korekciju usana možemo raditi sa ciljem:

- povećanje usana
- postizanje simetrije usana (što bi predstavljalo kvalitativnu korekciju)
- podmlađivanje usana uz minimalno povećanje (što je kvantitativna korekcija)

Korekcija ustana ubrizgavanjem hijalurona u gornju usnu

Tokom godina volumen usana se smanjuje, konture usana blede pri čemu oko usana nastaju primetne, sitno urezane bore. Na ovaj način usnama vraćamo jedrinu, sočnost i primetno ih podmlađujemo.

Preparati koji se koriste za punjenje usana su privremeni na bazi hijaluronske kiseline.
Preporuka je da se uvek krene sa manjom količinom filera. Ovo je važno zbog navikavanja klijenta na novi izgled svojih usana, a samim tim i lica. Takođe je ostavljena mogućnost dopunjavanja volumena usana, mogućnost biranja izgleda usana svaki put iznova, kao i odustajanja.

Lekar obraćajući pažnju na anatomsku konfiguraciju gornje i donje usne, kao i na odnos između usana i lica u celini može dati predlog o količini supstance koju treba ubrizgati, kao i o izgledu koji treba postići. Procedura tretmana, propratne moguće neželjene pojave i preporuke opisane su kod hijaluronskih filera.

GALERIJA

Pogledajte galeriju urađenih estetskih korekcija usana

PRE & POSLE

Uvećanje usana

Ostali nehirurški tretmani lica i tela

hijaluronska kiselina

Hijaluronski fileri

Hijaluronska kiselina obezbeđuje potporu kolagenim i elastičnim vlaknima kao i drugim strukturama u koži, čime joj daje potrebnu čvrstinu i elastičnost.

Devojci hirurg ubrizgava botox

Botoks

Botox predstavlja prečišćeni protein proizveden iz bakterije Clostridium Botulinum. Ovaj preparat se vezuje za specifične receptore, onemogućava prenos nervnog impulsa sa nerva na mišićnu ćeliju i tako sprečava mišićnu kontrakciju. Koristi se za uklanjanje dinamičkih bora.

Biorevitalizacija lica bolnica Aesculap

Biorevitalizacija

Biorevitalizacija je tretman podmlađivanja kojom se hijaluronska kiselina, aminokiseline i vitamini, pomoću mikroigala, ubrizgavaju direktno u kožu.